Mobilni telefoni cene

Mobilni telefoni povoljne cene

 

Mobilni telefoni cene je termin koji korisnici često kucaju na Googl-u kada žele da se informišu o cenama mobilnih telefona. Na našem sajtu telefonko1.com možete se informisati o aktuelnim cenama raznih vrsta telefona. Cene telefona se svakodnevno ažuriraju i uglavnom su tačne i odgovaraju stvarnom stanju. Često možete na drugim sajtovima videti mobilne telefone čija cena ne odgovara stvarnom stanju u prodavnici. Mi se trudimo da cene naših telefona budu povoljne i to smatramo fer poslovanjem. Modeli mobilnih telefona u našoj radnji su među najtraženijim na tržištu. Pored kvalitetne podrške koju pružamo budućim kupcima naši mobilni telefoni cene se kao najpovoljniji među  konkurencijom.

Određivanje cena

Cene mobilnih telefona zavise od više faktora, najznačajniji su, naravno, karakteristike telefona. Što bolje karakteristike telefon ima, to mu je i veća cena. Brend je druga stvar koja utiče na cenu. Recimo Samsung i Apple su najskuplji brendovi, ali oni tu svoju eksluzivnost opravdavaju nekim karakteristikama koje drugi brendovi ne poseduju. Kod Samsunga je to Super Amoled ekran koji nijedan drugi brend nije uspeo dostići, pa je i Apple počeo da kupuje od njih ekrane za svoje telefone. Huawei nudi iste performanse kao Samsung, za manje novca, ali mu nedostaju neke sitnice koje Samsung čine brendom broj jedan. Iphone je totalno druga priča, često korisnici Iphona kupuju Iphone zbog korisničkog sistema koji je ipak drugačiji nego Android. Treća stvar koja utiče na cene mobilnih telefona je količina memorije koju telefon poseduje, da li je sa 16gb, 32gb, 64gb ili više. Često se nude potpuno isti telefoni kojima je razlika samo interna memorija, pa kupac može da bira model zavisno od svojih potreba. Boja telefona ponekada zna da bude uzrok različite cene kod istih modela telefona.

Promene cena

Cene vremenom idu na dole ali se kod nekih modela zna desiti u nekim periodima godine da cena i poraste. Sve zavisi od ponude i potražnje kao i raspoloživosti određenih modela. Vrste plaćanja takođe utiču na cenu. Naravno da je za gotovinu telefon najpovoljniji, ali taj vid plaćanja nekim ljudima ne odgovara pa su zbog toga prinuđeni da telefon ipak plate malo više, ali ga dobiju na 6 ili više mesečnih rata. Druga opcija je da uzmete telefon preko nekog operatera na ugovor, ali to je već neki drugi tip kupovine, gde ulazite u ugovornu obavezu i telefon na kraju perioda postaje vaš. Cene na našem tržištu su šarolike, ali nemojte da uvek verujete u one cene koje su istaknute na internetu jer često se te cene razlikuju od stvarnih cena u tim prodavnicama.  Zato je najbolje da pozovete telefonom i dobijete pravu informaciju. Često se dešava da svi telefoni koji su oglašeni  nemaju na stanju, ili određena boja nema na stanju, pa je i to još jedan razlog da pre odlaska u radnju proverite raspoloživost telefona. Ako ga nema, da isti poručite ako postoji ta mogućnost. Na našem sajtu telefonko1.com možete videti poslednje redovno ažurirane cene mobilnih telefona.

Mobilni telefoni cene je dakle pojam sa kojim krećete u istraživanje najpovoljnije ponude mobilnih telefona na internetu. Vreme istraživanje interneta možete skratiti tako što ćete u pretraživač umesto mobilni telefoni cene jednostavno ukucati www.telefonko1.com i dobiti najpovoljniju ponudu telefona na tržištu.

 

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

Izaberite valutu
EUREuro
0612042042