Mobilni telefoni prodaja Telefonko

Telefonko1 vam može ponuditi veliki izbor mobilnih telefona na prodaju. Najprodavaniji mobilni telefoni su Samsung a posle njega Iphone. Značajnu poziciju takođe zauzima Huawei. Samsungov najprodavaniji model je Samsung J5 koji je izašao 2015 godine sa oznakom J500. Svake godine J5 se unapređuje tako da model za 2016. godinu ima oznaku J510 dok model za 2017. ima oznaku J530. Iphone standardno predstavlja model telefona koji ljudi traže. Ti modeli mobilnih telefona prodaju se veoma dobro.

Tu je naravno i Samsung J3 kao i J7 koji takođe važe za prodavanije modele. Serija A je takođe tražena ( Samsung A3, A5) koji imaju svoje naslednike svake godine. Najbolja serija, serija S, predstavlja sam vrh Samsunga i nju kupuju probirljivi kupci kojima telefon nije samo telefon, već alatka odnosno kompjuter, kojim završavaju svoje poslovne obaveze, igraju zahtevne igrice, fotografišu značajne trenutke, sa profesionalnom kamerom koja se ugrađuje u ove modele. Najnoviji u seriji S je Samsung S8 koji predstavlja sam vrh među smartfonima. On predstavlja može se reći i statusni simbol. Izuzetne performanse i prelep izgled krase svaki Iphone a među njima svakako je najbolji najnoviji Iphone 7.

Mobilni telefoni prodaju se sa garancijom na dve godine, a za opremu važi ograničena garancija od 3 meseca. U slučaju reklamacije, Telefonko1 izlazi u susret svojim mušterijama i trudi se da mušterije budu zadovoljne. Trudimo se da zadovoljimo potrebe naših klijenata na najbolji mogući način, da saslušamo njihove prohteve i uvek izađemo u susret. Postoji mogućnost naručivanja proizvoda koje ne možete naći ni u jednoj drugoj radnji, tako da kod nas možete naći gotovo sve što je potrebno za vaš telefon, tablet i dr. Prodaja mobilnih telefona je naše glavno zanimanje i kod nas je moguće poručiti gotovo sve modele mobilnih telefona sa isporukom u najkraćem mogućem roku. Sve ono što ne možete da nadjete na drugim mestima potražite kod nas.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

Izaberite valutu
EUREuro
0612042042