Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

Prodaja Samsung Galaxy J5 (2017) telefona ide veoma dobro. Došao nam je sa 5,2-inčnim ekranom, Ekinos 7870 procesorom, 2 GB RAM-a, a i 16 Gb interne memorije. J serija spada u kategoriju pristupačnih pametnih telefona, sa prodajnim cenama koje možemo označiti kao srednje i niže.

Dizajniran je u prepoznatljivom Samsungovom stilu, ali se razlikuje od sličnih iz serije. Metalno kućište doprinosi vrhunskom kvalitetu. Na prednjoj strani je klasičan izgled, a na uglovima postoje dugmići kao i kod drugih Samsung modela.
Za razliku od mnogih drugih uređaja koji ga imaju na dnu kućišta, Galaxy J5 iznad tastera za napajanje ima diskretno postavljen spoljni zvučnik. Na dnu je Micro USB slot, 3,5 mm audio priključak i mikrofon.

Uglovi telefona su simetrično zaobljeni, što olakšava držanje i manipulaciju. Telefon sa debljinom od 8 mm radi elegantno, a 160 grama težine može se postaviti na gornju granicu proseka za ove modele. Sam aluminijum nije previše klizav, ali je ipak preporuka upotreba zaštitnih maski.

Osobine

Čitač otiska prsta se nalazi na glavnim ključevima i dovoljno je otključati ekran da bi ga dodirnuo, tako da ga fizički ne pritisnete. Definisanje otiska prsta traje duže nego što smo navikli, ali brzina preciznosti i otključavanja je odlična.

Poznati Samsung Super AMOLED-u, takođe je našao svoje mesto na Galaxy J5. Ekran od 5,2 inča ima 720p rezoluciju,a gustina tačaka od 282 ppi je sasvim dovoljna većini korisnika.

Samsung Galaxy J5 (2017) pokreće Samsungov Ekinos 7870 sa osam Cortek-A53 jezgri, koje rade na 1,6 GHz, zajedno sa Mali-T830MP2 grafičkim Koprocesorom. Ovaj čipset je namenjen uređajima nižeg nivoa srednje prodajne cene i ne očekujte performanse na nivou skupljih modela. Ali ipak, to će osigurati upotrebu većine aplikacija. Aplikacije za veb pregledač, ćaskanje i društvene mreže će raditi brzo i moći ćete da igrate čak i zahtevne igre.Prijemni signal i kvalitet poziva su na najvišem mogućem nivou, kao i zvuk u slušalici.

Sve u svemu Samsung Galaxy J5(2017) je odličan izbor. Imamo ga u prodavnici u Beogradu.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

Izaberite valutu
EUREuro
0612042042