Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X je nov pametan telefon koji bi trebao da postane hit i početak revolucije, kada se pojavi na tržištu.
Već neko vreme industrija pametnih telefona budno prati šta se događa u vezi Samsungovog ”Galaxy X” telefona. Za one koji nisu upućeni radi se o prototipnom modelu koji bi trebao da nasledi Samsung Galaxy ”S” seriju.

Prva stvar koja se može reći sa sigurnošću u vezi ovog modela je njegov ekran (koji će biti savitljiv). Ako su glasine i najave imalo tačne novi Samsung Galaxy X će imati savitljivi ekran od 7.3 inča koji će moći da se savija. Na sajmu je bilo prikazano nekoliko verzija kako bi potencijalni ekran novog Samsungovog modela trebao da izgleda kao i više mogućnosti savijanja novog ekrana (prema napred i prema nazad).

Specifikacije još nisu poznate

Hoće li i budući vrhunski Samsungovi modeli biti savitljivi kao Galaxy X model? To zasad niko ne može reći. Glavni razlog zbog čega ne možemo sigurno znati hoće li Galaxy X biti i 100% naslednik dosadašnje serije ”S” je zbog raznih informacija koje dolaze iz Samsungovog tabora. a koje se odnose na nadolazeći Samsung Galaxy S9 i S9+ uređaje.

Dobro je to što ćemo verovatno već sledeće godine dobiti savitljivi pametni telefon koji će biti prvi od firme Samsung! Za tu informaciju možemo zahvaliti sajmu CES 2018 na kojem je Samsung pokazao najviše što se moglo pokazati u vezi ovog novog telefona.

Kakav će biti ostatak uređaja i specifikacije se ne može sa sigurnošću reći. Pošto bi Samsung Galaxy ”X” trebao da izađe na tržište tek iduće godine, do tada u svetu tehnologije se još puno toga može promeniti, tako da nema smisla nagađati koje bi mogućnosti mogao da ima.

Krajem Februara se održava MWC 2018 pa se nadamo kako ćemo saznati nešto više o Samsung Galaxy X uređaju. Najavljeno je kako će baš na tom događaju Samsung otkriti i nešto više o Galaxy S9 i S9+ uređajima, pa je logično očekivati i neku informaciju više o ”X” modelu.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

Izaberite valutu
EUREuro
0612042042