Samsung S10 utisci

Samsung S10 prvi utisci

Galaxy S10 je novi Samsungov telefon koji izlazi na desetogodišnjicu S serije. On donosi velike promene zahvaljujući novom modelu Infiniti-O ekrana i kamerama koje prave izuzetno kvalitetne fotografije. Galaxy S10 fotoaparat ima trostruki objektiv za snimanje normalnih, telefoto i novih ultra širokih fotografija. Ultra-široka kamera snima više od onoga što je ispred vas, tako da ne morate da pravite rezervne kopije. Prvi put u S seriji, kamera stiže sa ultraširokim objektivom, što pruža mogućnost slikanja bilo koje cele scene u vidnom polju od 123 stepena. Uz ultraširoku kameru savršenu za slikanje panorama, tu su još telefoto kamera sa neverovatnim mogućnostima zumiranja, kao i širokougaona kamera za svakodnevne trenutke. Galaxy S10+ ima tri zadnje i dve prednje kamere, Galaxy S10 tri zadnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e stiže sa dve zadnje i jednom prednjom kamerom. Nova tehnologija senzora otiska prsta na ekranu dobro će poslužiti, dok bi bežični PowerShare mogao da posluži vašim prijateljima. Ukupno će se praviti 4 verzije telefona S10, S10+, S10e, S10 5G.  Prodajna cena će biti visoka.

ZA

  • Visok odnos ekran-telo
  • Senzor otiska prsta na ekranu
  • Wireless Power Share bežično punjenje

PROTIV

  • Zapanjujuće poskupljenje
  • Još uvek postoji Bixbi dugme

Zaključak

Kvalitetan 6.1-inčni Infiniti ekran zaista prodaje ovaj telefon. Savršenog izgleda, gotovo do ruba koji se proteže od vrha do dna a pikseli prelaze preko zaobljenih ivica sa strane. Novi Infiniti-O ekran je takođe karakteristika Galaki S10 Plus i jeftinijeg Galaxi S10e. Toliko je velik da pomera prednju kameru i prenosi je na malu „rupu“ na ekranu. Svi važni senzori su uredno skriveni iza ovog živog i sjajnog Super AMOLED ekrana. Iza stakla nalazi se novi ultrazvučni senzor otiska prsta. Više nećete naći umetak za otiske prstiju na leđima, ili bilo gde vidljivo na telefonu. Samsung postavlja svoj senzor – sada nevidljiv – na prednju stranu, gde smatramo da pripada.

Galaxy S10 ima vrhunske karakteristike. Njegova funkcija bežičnog PowerShare omogućava vam da koristite zadnju stranu S10 za punjenje drugog telefona ili novih Galaxy Buds slušalica, klonirajući ideju obrnutog bežičnog punjenja u Huawei Mate 20 Pro. U masterplanu kompanije Samsung postoji problem ili dva da se svi modeli pretvore u ovaj telefon. S10 je skup, čak i više nego prošlogodišnji Galaxy S9, iako je značajno bolja od iPhone XS-a, koji je skuplji i ima manji 5,8-inčni ekran. Samsung Galaxy S10 označava deceniju Galaxy S telefona. Iako je u poslednjih nekoliko godina bilo malo inovacija od najpopularnijih brendova pametnih telefona ovaj nam se čini savršen!

SAMSUNG GALAXY S10 OSNOVNE SPECIFIKACIJE

Samsung Galaxy-S10Težina: 157g
Dimenzije: 149.9 k 70.4 k 7.8mm
OS: Android 9
Veličina ekrana: 6.1-inčni
Rezolucija: KHD ​​+
CPU: Octa-core čipset
RAM: 8GB
Skladištenje: 128 / 512GB
Baterija: 3,400mAh
Zadnja kamera: 16MP + 12MP + 12MP
Prednja kamera: 10MP

 

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

Izaberite valutu
EUREuro
0612042042