BRZO, JEDNOSTAVNO, PRAKTIČNO I KRAJNJE EKONOMIČNO.

O NAMA

Firma “Telefonko1” osnovana je 2017. godine i kao mlada firma uspela je da se visoko pozicionira po kvalitetu usluge na listi najboljih prodavnica telekomunikacione opreme u Srbiji. Firma je registrovana u avgustu 2017. godine u APR pod matičnim brojem 64682580, šifra delatnosti 4742. Naša osnovna misija je da naše mušterije budu zadovoljne svojim izborom telefona. Kupcima koji se dvoume u vezi izbora telefona, pomažemo da izaberu model u skladu sa svojim potrebama. 2020-e  dobili smo sertifikat “Firma od poverenja”

Prodaja novih telefona

Na tržištu postoji veliki izbor novih modela telefona tako da je nekada veoma teško se opredeliti za određeni model. Samsung je recimo najprodavanija marka telefona a posle njega Apple. Često organizujemo akcijske prodaje po povoljnijom cenama. Pogledajte našu ponudu telefona i akcije.

Prodaja opreme za telefone

Pored telefona, prodajemo i opremu za telefone raznih proizvođača. Kod možete kupiti stakla i futrole za vaš telefon a u ponudi imamo i slušalice, punjače, memorijske kartice,baterije, držače, WR naočare, i sve što vaš doživljaj korišćenja telefona može učiniti boljim. Na telefonima najčešće strada displej, kako lom displeja tako i nagnječenje lcd ekrana. Zato svim našim kupcima preporučujemo da zaštite svoje telefone kako staklom tako i odgovarajućom futrolom, koji donekle mogu da ublaže lom. Pogledajte našu ponudu dodatne opreme.

Garancija

Garancija na sve naše telefone je 2 godine i podrazumeva sve kvarove koji nisu nastali greškom korisnika. Garancije rešavamo u najbržem mogućem roku, zavisno od specifičnosti problema. Naše zadovoljne mušterije su najbolji dokaz da smo na pravom putu, i mi se uvek trudimo da dobijete više nego što bi ste dobili na nekom drugom mestu.

Mirjana Danojlic
Mirjana Danojlic
03/03/2022
Jelena Petkovic
Jelena Petkovic
27/02/2022
Sinisa Kasalovic
Sinisa Kasalovic
17/02/2022
Milos Stojanovic
Milos Stojanovic
24/01/2022
Jelena Savic
Jelena Savic
16/01/2022
Natasa Davidovic
Natasa Davidovic
28/12/2021
Biljana Milovanovic
Biljana Milovanovic
15/12/2021
Milica Rističević
Milica Rističević
04/11/2021
Brz dogovor, izuzetno ljubazan, kvalitet i cena super. Svaka preporuka!

Gde se nalazimo?

Telefonko1 se nalazi u trgovačkoj zoni u naselju Žarkovo, opština Čukarica, Beograd. Do nas se dolazi jednostavno, Trgovačka ulica je produžetak Ibarske magistrale tako da kupci koji dolaze iz pravca Čačka mogu direktno da dođu do nas, bez potrebe da skreću u sporedne ulice. Kupci koji dolaze iz pravca centra takođe mogu lako da nađu radnju. odnosno posle Čukaričke padine i poznate uzbrdice koja se penje do Žarkova Telefonko se nalazi sa leve strane ulice Trgovačka. Autobusi GSP-a koji staju u neposrednoj blizini su 50, 37, 51, 56, 88 kao i Lastine linije koje idu do Banovog Brda. Adresa je Trgovačka 7a i nalazimo se u tržnom centru u prizemlju, radnja gleda na ulicu i u blizini je Raiffaissen banka, Kit komerc, Vip mobile, Efg banka i druge kompanije. Pogledajte mapu.

Za sva pitanja tu smo da odgovorimo na njih i da vam preporučimo najbolji proizvod za vaše potrebe. Ukoliko imate nekih pitanja pogledajte najčešća pitanja ili nas kontaktirajte.

Radujemo se Vašoj poseti i hvala što ste nam ukazali Vaše poverenje.
Vaš Telefonko1.